محل تبلیغات شما

با توسعه وب، شبکه فعالیتهای استارتاپی نیز در این حوزه شکل گرفته که در نتیجه، باعث تغییرات چشمگیر در سیستم تجارت جهانی شده است. ظهور شرکتهایی نظیر گوگل، فیس بوک، آمازون، اوبر و … باعث شکل گیری تغییرات وسیعی در بسیاری از مفاهیم مانند ارتباطات، آموزش و نحوه کار در جهان شده است و حتی مرزها ی جهانی را به چالش کشانده است. به تبع این تغییرات، استارتاپهای اینترنتی در کشور ما حدود ده سال است که وارد عرضه کار و فعالیت شده اند. شرکتهایی نظیر دیجی کالا، اسنپ، بامیلو و بسیاری از کسب و کارهای سنتی مانند خرید و فروش خرد، حمل و نقل، آژانسهای مسکن و… را متحول کرده اند. از ویژگیهای بارز این استارتاپها نیاز به سرمایه گذاری کم و به کارگیری نیروهای بسیار متخصص در حوزه های مختلف است. این استارتاپها در وهله ی اول، بااستخدام برنامه نویس و گرافیست در سطوح مختلف، باعث ارتقای دانش کشور در این حوزه شده اند.

حمایت گسترده از صنایع کار در منزل منجر به استخدام برنامه نویس و شکلگیری بسیاری از مشاغل می شود.

همچنین این استارتاپها باعث بوجود آمدن علم دیجیتال مارکتینگ در کشور ما شده اند که خود باعث افزایش تعداد افراد مرتبط با حوزه استخدامی کارشناسی فروش و مارکتینگ شده است. با توجه به ماهیت کارهای استارتاپی مبتنی بر وب که نیاز به مکان مشخصی ندارد و از هر گوشه دنیا می توان آن را انجام داد، این استارتاپها باعث گسترش شمار کارمندان بصورت کار در منزل شده اند که خود شیوه نوینی در بازار کار کشور محسوب می شود. اما این استارتاپها جهت گسترش خود با موانع بسیاری رو به رو هستند که در زیر به آن اشاره خواهیم کرد.

– وم بازنگری در قوانین کشور:

بسیاری از قوانین موضوع کار و تجارت در کشور، بسیار قدیمی هستند و کارهای استارتاپی جدید، بنا به ماهیت خود آنها را رعایت نمی کنند. برای همین است که بسیاری از دستگاههای دولتی، نه تنها به فضای کسب و کار اینترنتی کمکی نمی کنند، بلکه مدام در حال تهدید آنها و جلوگیری از فعالیتشان هستند در این بین کسب وکارهای سنتی نیز که موجودیت خود را در خطر می بینند نیز نسبت به تحریک افکار عمومی در این زمینه کمک می کنند. در حالی که باید به کسب و کارهایی که پتانسیل خدمات به صورت کار در منزل را دارند، بهای بیشتری عرضه داشت. لذا در این زمینه بایستی با اصلاح قوانین قدیمی و تطبیق آنها با فعالیتهای تجاری جدید همت گماشت.

– وم پشتیبانی بانکها از فعالیتهای استارتاپی:

هیچ فعالیت تجاری در کشور ما بدون پشتیبانی بانکی قادر به توسعه نیست. اما بانکهای کشور در ابتدا به هیچ وجه حوزه های استارتاپی را به رسمیت نمیشناختند و پس از سالها تنها نسبت به واگذاری درگاههای بانکی (آنهم پس از گرفتن دهها مجوز ) اقدام می نمایند. بانکها به هیچ عنوان حاضر به سرمایه گذاری و یا پشتیبانی از فعالیتهای استارتاپی نیستند و برای پرداخت وام، آنهم با بهره های بسیار سنگین درخواست سند زمین و یا ضمانتنامه هایی را مینمایند که اصولا در فعالیتهای استارتاپی آنلاین تعریف نشده است و در این خصوص کلا بانکها تمایل به حمایت از فعالیتهای سنتی دارند. بانک های کشور، فعالیت های استارتاپی به سبک کار در منزل را چندان به رسمیت نمی شناسند.

به هرحال با توجه به همه این مسائل، کسب وکاهای استارتاپی مبتنی بر وب، به سرعت در کشور در حال توسعه هستند و شاید این کسب و کارها تنها راه حل برای اشتغاایی گسترده و توسعه تجارت و خدمات در کشور باشند و با حمایت از این کسب وکارها، می توان به حل بحران اشتغال در کشور کمک شایانی نمود. زیرا با کمترین سرمایه گذاری و یا تخریب محیط زیست، قادر به حتی نسبت به ارز آوری و تحول در زمینه تولید و تجارت کشور خواهند بود.

منبع : وطن جاب

آموزش روش جدید دیلیت اکانت اینستاگرام

ویدئو انگیزشی انجامش بده

آموزش ثبت نام کارت ملی هوشمند به صورت تصویری و کامل

کشور ,استارتاپی ,کسب ,کار ,باعث ,استارتاپها ,در کشور ,در این ,این استارتاپها ,کسب و ,بسیاری از

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بیداری مهدوی New folder وبلاگ همسفر سمیه فایل تک انلاین قلم معلم من و عشقم انجمن خیریه خادمین ابا عبدالله (ع) ایناز چت|چت ایناز|چت روم voibennoroun پارس ناز